Marirea penisului-Tehnici,metode,exercitii,inclusiv video

marirea penisului exercitii  Marirea penisului-Tehnici,metode,exercitii,inclusiv video pentru marirea penisului natural .Marirea penisului este cat se poate de  posibilă şi reală, acest lucru este un fapt dovedit si incontestabil inca din cele mai vechi timpuri .

Penisul este impartit in trei compartimente doua lungi care impart penisul in lungime (Corpora Cavernosa) si unul mai mic (Corpus spongiosum) aflata la baza penisului.

Cand ai o erectie, compartimentele mai lungi se umplu cu sange, ceea ce permite penisului sa se mareasca. Marimea penisului este limitata de cantitatea de sange care poate intra in aceste doua camere in timpul unei erectii.

Secretul maririi penisului tau, este acela de a marii cantitatea de sange care intra in cele doua compartimente. Cu cat intra mai mult sange cu atat mai mare poate deveni penisul tau.

Penisul tau nu a fost antrenat, este slab si nepregatit. Aceste exercitii special concepute se ocupa de zonele necesare si ii imbunatateste starea generala. Ele nu numai ca lucreaza Corpora Cavernosa pentru a imbunatati lungimea ci si Corpus Spongisum si artera Cavernosa pentru a imbunatati circumferinta si pentru erectii tari ca piatra cu senzatii in plus. Cand penisul este exersat cum trebuie, un barbat isi poate controla ejacularile dupa propriul lui plac

Exercitiile  largesc aceste doua compartimente, dupa care permit cresterea unor celule noi pentru ca peretii sa nu fie fortati, rezultatul este o cantitate mai mare de sange in interiorul penisului respectiv un pens mai mare.

Penisul se comporta ca orice alt muschi al corpului  daca nu il antrenezi, nu va fi niciodata atat de bun pe cat poate din punct de vedere biologic sa devina

Imagineaza-ti ca nu ai facut vreodata  un exercitiu fizic..pentru nici macar o grupa musculara cum ar fi muschii tai .citeste mai mult…

marimea penisului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *